Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτι Ζυγούλη φιλί
Η στιγμή του φιλιού/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
INSTAGRAM

H ρομαντική αφιέρωση του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη για τον Άγιο Βαλεντίνο


To Instagram γέμισε φωτογραφίες και ερωτικές αφιερώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αυτή όμως που ξεχωρίζει είναι του Σάκη Ρουβά, ο οποίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο με την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη και σημείωσε για την σύζυγό του: «Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες».

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε για την ημέρα των ερωτευμένων να δηλώσει δημόσια πόσο πολύ αγαπά την Κάτια Ζυγούλη και όπως ήταν αναμενόμενο το τρυφερό ποστ στο Instagram απέσπασε πολλά σχόλια θαυμασμού για το ερωτευμένο ζευγάρι.

H ρομαντική αφιέρωση του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη για τον Άγιο Βαλεντίνο

Πρόσφατα η Κάτια Ζυγούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και δήλωσε για τον Σάκη Ρουβά: «Δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. ”Πολύ ωραίο αγόρι αυτός”, είχα πει γιατί μου είχε αρέσει και τον είχα βρει πολύ νόστιμο. Όταν, όμως, γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερα με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, πρέπει να τα ξεχάσεις γιατί αλλιώς θα τρελαθείς. Νομίζω όταν είπα επιτέλους το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, σκέφτηκα πάρ’το απόφαση, εδώ είσαι».

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram τον βλέπουμε αγκαλιά με την Κάτια Ζυγούλη στην Αμερική να παίρνουν το μετρό. Το ζευγάρι δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και είναι πολύ αγαπημένο. 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Η Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), ο Αλέξανδρος (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), η Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και ο Απόλλωνας (γενν. 21 Απριλίου 2016) -που μοιάζουν εκπληκτικά με τους γονείς τους- είναι το κομμάτι που ολοκληρώνει το παζλ της οικογενειακής ευτυχίας τους.

SHARE