Σάκης Ρουβάς
Φωτογραφία: @sakisrouvas
21|06|2021 10:07
SHARE
FATHER'S DAY

Ο Σάκης Ρουβάς βγάζει σέλφι με τα παιδιά του και οι followers ενθουσιάστηκαν


Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα του πατέρα με μια υπέροχη φωτογραφία με τα τρία παιδιά του!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα επαγγελματικά του πρότζεκτ, αλλά και από τις στιγμές με την οικογένειά του -τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα τέσσερα παιδιά τους, την Αριάδνη, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, ο Έλληνας τραγουδιστής δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε χαμογελαστό και χαρούμενο να βγάζει σέλφι με τρία από τα παιδιά του -από την παρέα λείπει ο μικρότερος της οικογένειας, ο Απόλλωνας.

«Κι όμως, η αγάπη είναι αυτή που κινεί τον κόσμο, τα πιο απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία και η κάθε αγκαλία μαζί τους είναι θησαυρός» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση ενθουσίασε τους followers του (οι οποίοι ξεπερνούν τους 900 χιλιάδες) και συγκέντρωσε αμέτρητα like, αλλά και πολλά comments!

Δείτε παρακάτω τον Σάκη Ρουβά να βγάζει σέλφι με τα παιδιά του:

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!» είχε πει σε συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς όταν ρωτήθηκε γιατί έδωσε και στα τέσσερα παιδιά του ονόματα από Α.

SHARE