Ο Σάκης Ρουβάς με t shirt διαβάζει
Οικογενειακές στιγμές/ Φωτογραφία: Instagram/ @sakisrouvas
09|03|2023 08:36
SHARE
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Τότε και τώρα -Ο Σάκης Ρουβάς με την κόρη του, Αριάδνη, βγάζουν την ίδια φωτό μερικά χρόνια μετά


Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες με τη μικρότερη κόρη του, Αριάδνη και το Instagram ενθουσιάστηκε.

Αφορμή για την ανάρτησή του στάθηκε η γιορτή της γυναίκας και με ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα αλλά και δύο ίδιες φωτογραφίες με διαφορά κάποιων ετών ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και τα τελευταία χρόνια έχουν μάλιστα επιλέξει να μένουν εκτός Αθήνας στην περιοχή του Νέου Βουτζά. Ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου το 2017 και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Η Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), ο Αλέξανδρος (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), η Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και ο Απόλλωνας (γενν. 21 Απριλίου 2016) μοιάζουν εκπληκτικά με τους γονείς τους και αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στα social media του Σάκη Ρουβά έχει η μικρή Αριάδνη.

O Σάκης Ρουβάς με τη μικρότερη κόρη του -Η ίδια φωτογραφία μερικά χρόνια μετά

Με δύο ίδιες φωτογραφίες αλλά τραβηγμένες με διαφορά κάποιων χρόνων, ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε στις γυναίκες με αφορμή τη γιορτή του στις 8 Μαρτίου.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο καλλιτέχνης να κρατά ψηλά με τα χέρια του την κόρη του και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν.
(Λέτε να θέλει και η μεγάλη μου κόρη τώρα να τη σηκώσω;)»

SHARE