Ο Νίκος Κούρκουλος
Ο Νίκος Κούρκουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
28|12|2022 09:10
SHARE
THROWBACK

Ο Νίκος Κούρκουλος με τον Σάκη Ρουβά στην Ελβετία -Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του 2000


Μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τους Σάκη Ρουβά, Νίκο Κούρκουλο και άλλους, δημοσιεύθηκε στο Instagram ενθουσιάζοντας τον διαδικτυακό κόσμο.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τα Χριστούγεννα του 2000, όπου ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει τα χαρούμενα πρόσωπα, ντυμένα με λαμπερά και κομψά κοστούμια.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη, όπου και δημοσιεύονται διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν σπουδαίων προσωπικοτήτων.

Ο Νίκος Κούρκουλος με τον Σάκη Ρουβά στην Ελβετία -Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του 2000

Στη λεζάντα τη φωτογραφίας η Ελενα Μακρή Λυμπέρη γράφει:

«Το Gstaad της Ελβετίας είναι ένας από τους πιο exclusive προορισμούς του διεθνούς jet set εδώ και δεκαετίες, ήταν και παραμένει όμως και ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων jet setters. »

«Χριστούγεννα του 2000, ο φακός συλλαμβάνει σε μια χαρούμενη στιγμή στο ιστορικό ξενοδοχείο Gstaad Palace στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί εμβληματικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.»

«Ο Σάκης Ρουβάς, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Νίκος Κούρκουλος που μαζί με την Μαριάννα Λάτση ήταν φανατικοί θαμώνες του χειμερινού resort, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Πόλυ Ζησοπούλου και ο Ντίμης Κρίτσα που ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες θαμώνες του Gstaad ξεκινώντας από τα νεανικά του χρόνια.»

SHARE