Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης/Φωτογραφία: Instagram
ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει τις εργασίες ανακαίνισης στο νέο σπίτι με την Χριστίνα Μπόμπα


Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακαινίζουν το σπίτι που μετακόμισαν πριν από μερικούς μήνες με τις δίδυμες κόρες τους.

Εξάλλου αυτός ήταν ο λόγος που το αγαπημένο ζευγάρι έμεινε για αρκετές μέρες στην Αντίπαρο το καλοκαίρι. Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου να μάς δείξει την εξέλιξη της ανακαίνισης του σπιτιού του, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

«Είχα επισκεφθεί κάτι νομάδες στην Μογγολία παλιά…πιο σπάνια αλλάζαν σπίτι από ότι εμείς!» σημείωσε με χιούμορ ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα του βίντεο, όπου βλέπουμε ότι το σπίτι δεν είναι έτοιμο ακόμα. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, αστειεύτηκε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το 2024!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει τις εργασίες ανακαίνισης στο νέο σπίτι με την Χριστίνα Μπόμπα

Σε βομβαρδισμένο τοπίο παραπέμπει το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Το δημοφιλές ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει τελείως την όψη του σπιτιού του, προχωρώντας σε μια μεγάλη ανακαίνιση, με αποτέλεσμα τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο έργο να το κατεδαφίσουν, σχεδόν, και να το φτιάξουν από την αρχή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου βλέπουμε πώς δείχνει τώρα το σπίτι του και όντως η ανακαίνιση έχει καθυστερήσει αρκετά.

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε να έχουν τοποθετήσει σκόρδα έξω από την πόρτα για καλή τύχη.

SHARE