Σάλμα Χάγιεκ
Σάλμα Χάγιεκ/Φωτογραφία: AP images
ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ

Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα της -Η viral στιγμή την ώρα που σβήνει τα κεράκια


Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα της, ο οποίος έγινε 86 ετών.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram με τον πατέρα της να σβήνει τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας. Μάλιστα, η κόρη της, Βαλεντίνα, του επεφύλασσε μια έκπληξη και του έβαλε το πρόσωπό του μέσα στην σοκολατένια τούρτα.

«Μπαμπά, τι μεγάλη ευλογία να μπορώ να σε γιορτάσω για άλλη μια χρονιά. Μακάρι να έχεις πολλές ακόμα μπουκιές με την αγαπημένη σου τούρτα σοκολάτα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σάλμα Χάγιεκ για τον πατέρα της.

Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα της -Η viral στιγμή την ώρα που σβήνει τα κεράκια

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή της στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της. Στο βίντεο βλέπουμε την ίδια με τη μητέρα της, Νταϊάνα , την κόρη της, Βαλεντίνα, και τον αδελφό της, Σάμι, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα τους.

Η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει για τους γονείς της σε παλιότερη συνέντευξή της, σημειώνοντας: «Ο πατέρας μου μου δίδαξε να συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ανθρώπους και να κρατήσω στενούς δεσμούς με την οικογένειά μου. Η μητέρα μου, αντίστοιχα, μου έμαθε πως μόνο οι ηλίθιοι άνθρωποι βαριούνται. Νιώθω ευγνώμων για αυτά τα μαθήματα ζωής από τους γονείς μου, αλλά και για όλα όσα μου έχει φέρει η ζωή. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι».

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει άριστη σχέση με τους γονείς της και μετά τη δημοσίευση του βίντεο δέχτηκε πολλές ευχές για τα γενέθλια του Λιβανέζου πατέρα της από τους θαυμαστές της.

SHARE