Σάρα Φέργκιουσον
Σάρα Φέργκιουσον/ Φωτογραφία: AP Images
26|06|2023 12:00
SHARE
ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Πώς η Σάρα Φέργκιουσον ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο στο στήθος


Η Σάρα Φέργκιουσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού μετά από μαστογραφία.

Ο εκπρόσωπος της Δούκισσας της Υόρκης επιβεβαίωσε την είδηση στην «Independent». «Τη συμβούλευσαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία», δήλωσε. «Η Δούκισσα λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και οι γιατροί της έχουν πει ότι η πρόγνωση είναι καλή. Τώρα αναρρώνει μαζί με την οικογένειά της».

Και πρόσθεσε «Η Δούκισσα θέλει να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη της σε όλο το ιατρικό προσωπικό που την υποστήριξε τις τελευταίες ημέρες. Είναι επίσης εξαιρετικά ευγνώμων για το προσωπικό που συμμετείχε στη μαστογραφία που εντόπισε τον καρκίνο, το οποίο δεν παρουσίασε άλλα συμπτώματα, και πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του τακτικού προληπτικού ελέγχου».

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος

Την Κυριακή η δούκισσα έλαβε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII's Hospital στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύονται εδώ και δεκαετίες μέλη της βασιλικής οικογένειας, και τώρα επέστρεψε στο σπίτι της, στο Ουίνδσορ. Μάλιστα, η Σάρα Φέργκιουσον ηχογράφησε ένα επεισόδιο του νέου της podcast, Tea Talk, πριν μπει στο νοσοκομείο, όπου μιλάει για τη διάγνωσή της.

Η 63χρονη Σάρα Φέργκιουσον πρόσφατα καλωσόρισε στον κόσμο το νέο της εγγόνι, του Ernest George Ronnie Brooksbank, γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank.

Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία στα Instagram stories της, όπου αναφέρθηκε στο όνομα του εγγονού της, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στον προ-προ-προ-προπάππου της, βασιλιά Γεωργίου Ε', του οποίου το δεύτερο μεσαίο όνομα ήταν Ernest.

Η πριγκίπισσα Ευγενία έχει ακόμα έναν γιο, τον August, ο οποίος τώρα είναι δύο ετών, ενώ η αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει μια κόρη, τη Σιένα.

SHARE