Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
16|11|2022 09:31
SHARE
ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με το κομψό παλτό που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο


H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη για χάρη των γυρισμάτων της σειρά του «Sex and the City» και εμπνέει για τις επόμενες φθινοπωρινές μας εμφανίσεις με το παλτό που φόρεσε.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «And Just Like That» γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και τα γυρίσματα των επεισοδίων κάνουν τους θαυμαστές να αναμένουν με αγωνία κάθε συνέχεια της ιστορίας.

Φυσικά, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δίνει στα social media ορισμένα στιγμιότυπα από τα backstages τα οποία οι διαδικτυακοί της φίλοι λατρεύουν. Πρόσφατα την είδαμε με ένα total pink look, τώρα όμως η φθινοπωρινή της διάθεση προστάζει το must have κομμάτι της περιόδου.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φόρεσε το παλτό που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο

Το oversized παλτό της το ταίριαξε με ένα γκρι πλεκτό καλσόν και μαύρες γόβες για χάρη του ρόλου της στη σειρά του Sex an the City και ο φωτογραφικός φακός της απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη.

Κλασικό και κομψό, μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα ή και με παντελόνι ενώ επίσης μπορείς να το φορέσει με φλατ παπούτσια ή και με μπότες. Το oversized παλτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, για το γραφείο αλλά και για τη βόλτα στην πόλη το βράδυ.

Φωτογραφία: Splash/ Ideal image
Φωτογραφία: Splash/ Ideal image
SHARE