Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Σίνθια Νίξον
Φωτογραφία: Splash/ Idea Image
27|07|2021 10:02
SHARE
ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΙΡΑΝΤΑ

Η «Κάρι» και η «Μιράντα» είχαν συνεργαστεί 16 χρόνια πριν το Sex and the city


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σίνθια Νίξον είχαν παίξει μαζί σε τηλεοπτική ταινία το 1982, δεκαέξι χρόνια πριν το Sex and the city.

Η τηλεοπτική «Κάρι» και η «Μιράντα» έγιναν ευρέως γνωστές μέσα από την σειρά των 90s Sex and the city, η οποία επηρέασε πολλές γενιές και απενεχοποίησε σε μεγάλο βαθμό τις γυναίκες.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2004 και αφηγήθηκε τη ζωή τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη εστιάζοντας στη φιλία του, στις σχέσεις τους με τους άνδρες, τη θηλυκότητα και την σεξουαλικότητα τους. Στη πορεία έγιναν δύο κινηματογραφικές ταινίες, οι οποίες είχαν εμπορική επιτυχία. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό TIME η σειρά έχει μια θέση στις καλύτερες 100 τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

Μέχρι τώρα είχαμε την εντύπωση πως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σίνθια Νίξον συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά που έχει γράψει ιστορία, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Πριν αρκετές ημέρες ο γιος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζέιμς Γουίλκι Μπρόντερικ, ανέβασε ένα στόρι στο λογαριασμό του στο Instagram όπου είχε ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα του και τη Σίνθια Νίξον από παλαιότερη συνεργασία και μια φωτογραφία από το σήμερα που συνεργάζονται ξανά στο reboot του Sex and the city.

Ψάχνοντας βρήκαμε πως οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί 16 χρόνια πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σειρά Sex and the city. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν στην ταινία «My Body, My child» το 1982 όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούσε η Βανέσα Ρεγκρέιβ. Στη συγκεκριμένη ταινία οι δύο ηθοποιοί υποδύθηκαν τις αδερφές.

Αυτή τη περίοδο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σίνθια Νίξον βρίσκονται στα γυρίσματα του reboot του Sex and the city, το οποίο αναμένουμε να δούμε σύντομα.

SHARE