Σαρλίζ Θερόν
H Σαρλίζ Θερόν γιόρτασε τα γενέθλιά της στα ελληνικά νησιά/Φωτογραφία: charlizeafrica/instagram
BIRTHDAY GIRL

H Σαρλίζ Θερόν γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χώρα μας -H έκπληξη που της ετοίμασαν


Η Σαρλίζ Θερόν γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χώρα μας καθώς έχει επιλέξει τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Σαρλίζ Θερόν γεννήθηκε στη Ν. Αφρική και κατέκτησε τον πλανήτη με την ομορφιά και το υποκριτικό της ταλέντο. Στις 7 Αυγούστου συμπλήρωσε 46 χρόνια ζωής και τα γιόρτασε με τους αγαπημένους της φίλους πάνω στο πολυτελές σκάφος όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

H βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram για να ενημερώσει τους 6.6 εκατομμύρια θαυμαστές της για την έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της για τα γενέθλιά της.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την χαμογελαστή και ανέμελη Σαρλίζ Θερόν να απολαμβάνει το κρασί της στο κατάστρωμα του σκάφους της, ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας και στη δεύτερη να χαμογελά αγκαλιά με τους αγαπημένους της.

«Δεν πήγα ποτέ σε χορό αποφοίτησης, αλλά φέτος στα γενέθλιά μου οι φίλοι μου αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν. Μόνο αυτοί μπορεί να γνώριζαν ότι το σκηνικό ενός φόνου σε χορό αποφοίτησης της δεκαετίας του 1980 πάνω σε σκάφος ήταν το αυτό που ήθελα για τα γενέθλιά μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

SHARE