Η Σάρον Στόουν με μπλε γυαλιά
H Σάρον Στόουν δημοσίευσε φωτογραφία της μητέρας της/Φωτογραφία: NDP photo agency
DOROTHY

Σάρον Στόουν: «Αυτή είναι η μητέρα μου, επέζησε από δύο καρδιακές προσβολές και 5 stent»


H Σάρον Στόουν έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, Ντόροθι Στόουν, και η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram το επιβεβαιώνει με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Ντόροθι Στόουν είναι 86 ετών, με εντυπωσιακά μπλε μάτια, μητέρα τεσσάρων παιδιών και πρώην λογίστρια στο επάγγελμα. «Αυτή η φυσική ομορφιά είναι 86 ετών, επέζησε από δύο καρδιακές προσβολές, 5 stent και με την κόρη της να έχει κορωνοϊό...και ιδού! Μαμά, είσαι πανέμορφη!» σημείωσε η Σάρον Στόουν στο προφίλ της στο Instagram αποθεώνοντάς της για την ομορφιά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν δημοσιεύει φωτογραφίες της μητέρας της, Ντόροθι, στα social media. H 86χρονη Ντόροθι στέκεται πάντα στο πλευρό της κόρης της και η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει πως της έχει μεγάλη αδυναμία.

Τελικά η ομορφιά στην οικογένεια Στόουν είναι θέμα dna. Μαμά και κόρη μεγαλώνουν όμορφα και έχουν καλή σχέση με τον χρόνο που περνάει.  Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, Ντόροθι και Σάρον Στόουν μοιάζουν αρκετά, ειδικά στο βλέμμα.

Δείτε εδώ:

«Η μητέρα μου είναι φοβερή. Είμαι τόσο χαρούμενη που μαθαίνουμε η μία την άλλη επιτέλους» είχε δηλώσει η Σάρον Στόουν πριν από δύο χρόνια στο Instagram.

Δείτε παρακάτω μητέρα και κόρη σε μια δημόσια εμφάνιση το 2012:

ΑP images
SHARE