Σάρον Στόουν
Σάρον Στόουν/Φωτογραφία: AP images
29|05|2024 09:09
SHARE
ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ

«Η μαμά στα 91 της»: Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζει τη μητέρα της και αποθεώνει τη φυσική ομορφιά της


Η Σάρον Στόουν δημοσίευσε φωτογράφησε τη μητέρα της και δημοσίευσε το πορτραίτο της στο Instagram ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σάρον Στόουν, η οποία έχει αφοσιωθεί στον καλλιτεχνικό κλάδο και το τελευταίο διάστημα στη ζωγραφική, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της, Ντόροθι Στόουν. Άλλωστε, οι δημοσιεύσεις της αποδεικνύουν πως της τρέφει απεριόριστη αγάπη και θαυμασμό.

Η Ντόροθι Στόουν είναι 91 ετών και μοιάζει πολύ με την κόρη της. Έχει γαλάζια εντυπωσιακά μάτια και ξανθά μαλλιά ενώ αξίζει να σου υπενθυμίσουμε πως, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και πρώην λογίστρια στο επάγγελμα.

Αν και η Σάρον Στόουν έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει στο πλευρό της μητέρας της, αυτή τη φορά αφιέρωσε την πρόσφατη δημοσίευσή της σε εκείνη.

Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζει τη μητέρα της και είναι ολόιδιες

«H μαμά στα 91 της. Απίστευτη φυσική ομορφιά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Σάλμα Χάγιεκ και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με το πορτραίτο της.

Στα σχόλια πολλοί έγραψαν πως οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ, ενώ άλλοι σχολίασαν πόσο όμορφη και γλυκιά είναι.

Η αλήθεια είναι πως η Σάρον Στόουν και η μητέρα της έχουν μεγάλη ομοιότητα. Έχουν τα ίδια χρώματα, ξανθές με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και καταγάλανα μάτια.

SHARE