Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
30|03|2023 08:31
SHARE
ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ

H Σάρον Στόουν με λευκό κοστούμι του οίκου Schiaparelli σε νέο εξώφυλλο -Η γοητεία είναι διαχρονική


Η Σάρον Στόουν εντυπωσίασε στο νέο της εξώφυλλο για χάρη του περιοδικού ELLE.

H 64χρονη ηθοποιός έκανε ακόμη μια λαμπερή φωτογράφιση και συγκεκριμένα πόζαρε για τον φακό του Michael Muller και το περιοδικό ELLE της Ισπανίας, φορώντας χρυσά εκκεντρικά κοσμήματα και ένα λευκό κοστούμι του οίκου Schiaparelli.

Η Σάρον Στόουν εκτός από τις αμέτρητες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει από τη δεκαετία του '80, είναι και ένα πραγματικό fashion icon, κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε εμφάνισή της και στην προκειμένη περίπτωση, σε κάθε φωτογράφισή της.

H Σάρον Στόουν με λευκό κοστούμι του οίκου Schiaparelli σε νέο εξώφυλλο

Η Σάρον Στόουν είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα, με φινέτσα και γοητεία διαχρονική ενώ σε κάθε της εμφάνιση αποπνέει μια σιγουριά και ένα glamours vibe.

Αυτή τη φορά έγινε το Digital εξώφυλλο της ELLE Spain και η φωτογραφία εξωφύλλου της είναι εκπληκτική.

Το κοστούμι της από τον οίκο Sciaparelli κολακεύει μοναδικά το σώμα της καθώς το blazer «αγκαλιάζει» τη μέση της, ενώ τα ολόχρυσα και ιδιόμορφα κοσμήματά της δίνουν την απαραίτητη λάμψη.

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό η Σάρον Στόουν δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένη σαν μεγάλη γυναίκα και νιώθω φανταστικά.» Το 2001 η ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο για εκείνη ήταν «η αρχή μιας νέας ζωής» όπως αποκαλύπτει.

SHARE