Ο Άκης Πετρετζίκης κάθεται σταυροπόδι σε μπλε καρέκλα
Το 2010 συναντά το 2020/ Φωτογραφία: Instagram/ @akis_petretzikis
12|05|2020 12:30
SHARE
MASTERCHEF

Η selfie του Πετρετζίκη με Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο -Ο νικητής του 2010 συναντά τους κριτές του 2020


Ο Άκης Πετρετζίκης συντάντησε τους κριτές του MasterChef και οι τέσσερίς τους έβγαλαν μια σέλφι που ενθουσίασε τους followers του διάσημου μάγειρα.

Ο Άκης Πετρετζίκης υπήρξε ο νικητής του πρώτου MasterChef, το οποίο προβλήθηκε πριν από 10 χρόνια (ναι, πέρασαν κιόλας τόσα). Η συμμετοχή του στο παιχνίδι του εξασφάλισε μια πολύ πετυχημένη πορεία στον χώρο της μαγειρικής, με πιστό κοινό να τον ακολουθεί στα social media (μόνο στο Instagram μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers) και να εμπιστεύεται τις συνταγές του.

Αφού συνάντησε, λοιπόν, τους κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής, τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όλοι μαζί έβγαλαν μια σέλφι, την οποία ανέβασε στα stories!

Βέβαια, οι κριτές είναι διαφορετικοί τώρα, από τότε που ο ίδιος συμμετείχε στο reality μαγειρικής. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο και δεύτερο κύκλο, η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από τους Λευτέρη Λαζάρου, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Γιάννη Λουκάκο.

Αν και στο στόρι δεν αναφέρουν τον λόγο που συναντήθηκαν, η φωτογραφία από μόνη της ήταν αρκετή για να ενθουσιάσει τους οπαδούς των τεσσάρων τηλεοπτικών σεφ. «Ο τελευταίος μπήκε σφήνα» έγραψε αστειευόμενος ο Άκης Πετρετζίκης και κοιτάζοντας κανείς τη φωτογραφία εύκολα μπορεί να καταλάβει σε ποιον αναφέρετε.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε ο σεφ:

σέλφι Πετρετζίκη Κοντιζά Ιωαννίδη Κουτσόπουλο
Instagram/ Akis Petretzikis
SHARE