Σελίν Ντιόν
Φωτογραφία/Instagram
23|04|2024 10:08
SHARE
ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τον λόγο που ποτέ δεν δανείζεται ρούχα από fashion designers


Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που ποτέ δεν προτιμά να δανείζεται ρούχα από fashion designers, κάτι που κάνουν πολλοί celebrities.

Η 55χρονη τραγουδίστρια που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στα μεγαλύτερα runway shows αλλά παρόλα αυτά σε συνέντευξή της γαλλική Vogue δήλωσε πως δεν θέλει να δανείζεται ρούχα από σχεδιαστές και προτιμά να τα αγοράζει.

«Πάντα αγόραζα τα πάντα μόνη μου. Δεν ήθελα να δανειστώ. Είναι μια μορφή σεβασμού. Ο κόσμος πληρώνει για να έρθει να με ακούσει να τραγουδάω, οπότε πληρώνω για να αγοράσω ρούχα από σχεδιαστές».

Η ίδια αναπολεί επίσης την πρώτη της αγορά από σχεδιαστή μετά τη μεγάλη επιτυχία με το πρώτο της αγγλικό άλμπουμ Unison το 1990.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σόου του Καρλ Λάγκερφελντ, με κοίταξε και είπε: «Μου θυμίζεις τη Μαρία Κάλλας». Φόρεσα ένα σακάκι του Καρλ και αισθανόμουν σαν να είχα αγοράσει διαμάντια».

Η τραγουδίστρια έδειχνε εντυπωσιακή στη φωτογράφηση για το περιοδικό καθώς πόζαρε τόπλες φορώντας ένα oversized λευκό πουκάμισο και λευκό σορτς.

Η τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS) μέσω instagram το 2022, δήλωσε πως «μαθαίνει να ζει με αυτό».

Το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS) είναι μια εκφυλιστική ασθένεια που προκαλεί ανεξέλεγκτα σπασμούς. Τα κύρια συμπτώματα είναι η μυϊκή δυσκαμψία στον κορμό και τα άκρα, μαζί με επεισόδια μυϊκών σπασμών. Αυτά μπορεί να προκληθούν από περιβαλλοντικά ερεθίσματα (όπως δυνατοί θόρυβοι) ή συναισθηματικό στρες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εμφανίζουν συμπτώματα μεταξύ των ηλικιών 30 και 60 ετών.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, αλλά υπάρχουν βήματα που μπορούν να ληφθούν για να επιβραδυνθούν τα συμπτώματα - κάτι που η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διερευνά.

Η σταρ έκανε μια τελευταία εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο, καθώς απένειμε στην Taylor Swift το βραβείο της για το άλμπουμ της χρονιάς, μετά από αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

SHARE