ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ

Η Σελίν Ντιόν συγκινείται καθώς μοιράζεται τις αγωνίες για την υγεία της στο τρέιλερ του βιογραφικού ντοκιμαντέρ


«Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω», λέει συγκινημένη η Σελίν Ντιόν στο απόσπασμα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ της.

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της Σελίν Ντιόν με τίτλο «I Am Celine Dion» ρίχνει φως στη ζωή της αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της τα τελευταία χρόνια ζώντας με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Το trailer του ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου παρουσιάζει στους θαυμαστές την αγαπημένη τους Σελίν Ντιόν, όπως δεν την έχουν ξαναδεί. Εύθραυστη και ευσυγκίνητη, μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και περιγράφει λεπτομερώς τις δυσκολίες της καθημερινότητά της.

Η κάμερα καταγράφει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της Σελίν Ντιόν, από τις φυσικοθεραπείες μέχρι τις σκηνές που καταρρέει ψυχολογικά και κλαίει. «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα» λέει ενώ σε επόμενο πλάνο μιλά για τους θαυμαστές της και πόσο της λείπουν: «μου λείπει πολύ ο κόσμος. Αν δεν μπορώ να τρέξω θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».

Συγκινεί η Σελίν Ντιόν στο πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» λέει και συνεχίζει με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις»

Επίσης, προβάλλονται και μερικά σπάνια πλάνα από το ξεκίνημά της στη μουσική βιομηχανία, όταν ακόμη ήταν μικρό κορίτσι και συστήνονταν στο κοινό. Όπως λέει η ίδια «Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο».

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της Σελίν Ντιόν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου και θα προβληθεί στην πλατφόρμα Prime.

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν πως ακυρώνει την ευρωπαϊκή της περιοδεία

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε πως ακυρώνει την ευρωπαϊκή της περιοδεία. Με δάκρυα στα μάτια, μέσα από ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram είχε αποκαλύψει πως πάσχει από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που θα την κρατήσει μακριά από τους θαυμαστές της, σοκάροντας το κοινό.

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS), το οποίο προκαλεί ανεξέλεγκτη ένταση στους μυς. Η πάθηση αφήνει τους πάσχοντες σαν «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς σταδιακά προκαλεί μυϊκή ακαμψία, με συνέπεια οι άνθρωποι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης, με τη Σελίν Ντιόν να αποκαλύπτει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

SHARE