Σερένα Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς/Φωτογραφία: ΑP images
ΣΕΡΕΝΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Η Σερένα Γουίλιαμς έβαλε μητρικό γάλα κάτω από τα μάτια της -Αποκάλυψε τον λόγο στο Tik Tok


Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε στο Tik Tok ότι κάηκε από τον ήλιο και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια της.

Η θρυλική τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου την είδαμε να βάζει το δικό της μητρικό γάλα για να θεραπεύσει το ηλιακό έγκαυμα.

«Εντάξει είναι εντελώς παράξενο; Πρέπει να πω μετά από μια εβδομάδα χρήσης του μητρικού γάλακτος ΜΟΥ κάτω από τα μάτια μου – λειτούργησε! Πεθαίνω να ακούσω τις σκέψεις σας. Να είστε καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο.

@serena Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye - it worked! I’m dying to hear your thoughts. Be nice lol 🙈 #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms ♬ original sound - Serenawilliams

Γιατί η Σερένα Γουίλιαμς έβαλε μητρικό γάλα κάτω από τα μάτια

Η 23 φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam χρησιμοποίησε το δικό της μητρικό γάλα για να θεραπεύσει ένα ηλιακό έγκαυμα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, η μητέρα δύο παιδιών κούνησε ένα μικρό μπουκάλι μητρικό γάλα πριν το απλώσει κάτω από τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο. «Κάηκα τελείως κάτω από το μάτι μου… Μην ρωτάς», είπε η 42χρονη Σερένα Γουίλιαμς στο βίντεο.

Συνέχισε εξηγώντας πώς χρησιμοποιούσε ρετινόλη, η οποία προκαλεί ευαισθησία στον ήλιο, και έτσι έπαθε ηλιακό έγκαυμα επειδή το δέρμα της είναι ευαίσθητο. Είναι σημαντικό να φοράτε ανελλιπώς αντηλιακό όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με ρετινόλη. Επίσης η ρετινόλη ενδείκνυται να εφαρμόζεται το βράδυ μετά τον καθαρισμό.

SHARE