Σερένα Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς/Φωτογραφία: ΑP images
ΣΕΡΕΝΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

H Σερένα Γουίλιαμς είναι μία από εμάς -Προσπαθεί να μπει στην τζιν φούστα της, αλλά μάταια


H Σερένα Γουίλιαμς δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί της.

H διάσημη αθλήτρια του τένις, όπως εξήγησε στο προφίλ στο Ιnstagram, αγόρασε μια denim φούστα από τον οίκο Valentinto όσο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Σερένα Γουίλιαμς είχε βάλει στόχο να την φορέσει όταν δεν θα είχε πια φουσκωμένη κοιλιά.

«Πήρα αυτή την cool Valentino φούστα όταν ήμουν έγκυος και έλεγα ότι θα μπορώ να μπω μέσα σε αυτήν όταν δεν έχω πια κοιλιά, ακούγεται να λέει η Σερένα Γουίλιμας στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, όπου την βλέπουμε στο μπάνιο του σπιτιού της να δοκιμάζει την τζιν φούστα της.

«Δεν μου χωράει η τζιν φούστα» λέει η διάσημη αθλήτρια που προσπαθεί να την φορέσει. «Αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Ειλικρινά, θα έπρεπε να τον είχα καταφέρει μέχρι τώρα» συμπλήρωσε με απογοήτευση η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία τόνισε ότι αν πάει στο γυμναστήριο για ένα μήνα ίσως μπορέσει να τα καταφέρει.

H Σερένα Γουίλιαμς προσπαθεί να μπει στην τζιν φούστα της, αλλά μάταια

«Χιούστον, έχουμε πρόβλημα» είπε με χιούμορ η Σερένα Γουίλιαμς στο Ιnstagram καθώς προσπαθούσε να χωρέσει μέσα στην τζιν φούστα της.

Η κάτοχος 23 grand slam και μητέρα δύο παιδιών απέσπασε πολλά σχόλια από τους θαυμαστές της και μάλιστα πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

SHARE