Η Τζένη Μπότση
Στιγμιότυπο από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ
02|02|2021 08:43
SHARE
ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ

Τζένη Μπότση: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη λίγο μετά τη συγκλονιστική συνομιλία τους


Η Τζένη Μπότσημίλησε για πρώτη φορά δημόσια, μετά την ονομαστική καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό.

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσων του Σκάι το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό, στην αρχή της καριέρας της.

Η γνωστή ηθοποιός συναισθηματικά φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια διηγήθηκε ό,τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας ότι για πάρα πολλά χρόνια δεν μίλησε σε κάνεναν για αυτό.

Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη, λίγο μετά τη συνέντευξη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δίνοντας συγχαρητήρια στην Τζένη Μπότση και τις υπόλοιπες γυναίκες που μιλούν ανοιχτά για τη βία που υπέστησαν.

«Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο. Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο να εξατμίζεται λίγο λίγο κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης, είδες το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της φράση: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα». Ήρθε, λοιπόν, ναι. Και δεν ήρθε μόνη της. Την έφερες εσύ. Την φέρατε όλες εσείς. Και εμείς σας βγάζουμε το καπέλο και σας ευχαριστούμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη:

SHARE