Η Σία Κοσιώνη
Η Σία Κοσιώνη/Φωτογραφία: SOOC
21|02|2020 11:07
SHARE

«Κουνέλι-παπί σημειώσατε 1» Η Σία Κοσιώνη μεταμφιέζεται και το καταδιασκεδάζει με τον γιο της


Γυναίκα, μητέρα, επαγγελματίας, σύζυγος. Η Σία Κοσιώνη, καταφέρνει να μοιράζει ισορροπημένα τις 24 ώρες της ημέρας, σε όλους τους ρόλους που καλείται παίξει καθημερινά.

Στο ρόλο της μητέρας βέβαια, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Εκεί τα πράγματα για την όμορφη ancorwoman είναι ξεκάθαρα. Ο γιος της, που της έχει κλέψει το μυαλό, είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή της, γι' αυτό και οι ώρες που του αφιερώνει είναι ιερές. Στο κλίμα των ημερών μάλιστα, η δημοσιογράφος, ακολούθησε το πρωτόκολλο της σούπερ μαμάς και φόρεσε τη μάσκα της προκειμένου να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις για τον γιο της. Τη φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται με τον γιο της, ως κουνέλι και παπί αντίστοιχα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtag #motherandson #happytogether.

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη είναι καρπός του έρωτα με τον σύζυγό της και Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Ο μικρός Δημοσθένης βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τη μαμά του να ανεβάζει τρυφερές στιγμές στο διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/p/B8yegM1lfe2/
SHARE