Σία Κοσιώνη
Σία Κοσιώνη/ Φωτογραφία: Instagram/ @siakossioni
17|04|2024 10:24
SHARE
ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζει τους άνδρες της ζωής της


Η Σία Κοσιώνη έβγαλε μια φωτογραφία τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, και τον γιο τους, Δήμο, σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν το 2017 στο Καρπενήσι και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δήμο. Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει μιλήσει για την πρώτη του γνωριμία με τη σύζυγό του στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε σε βίντεο της εκπομπής και είπε για τη γνωριμία τους: «Η πρώτη γνωριμία ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η δημοσιογράφος πόσταρε στο προφίλ της μια φωτογραφία από μια οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στο κλικ βλέπουμε τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, να έχει ανεβάσει στους ώμους τους τον γιο τους, Δήμο, και να στέκονται μπροστά από έναν καλλιτέχνη του δρόμου, ο οποίος στέκεται σε ξυλοπόδαρα.

«Λίγους μήνες έλειψε και πρόλαβε να ψηλώσει!» έγραψε με χιούμορ η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της φωτογραφίας. Οι followers της άφησαν πολλά likes και σχόλια στην ανάρτησή της.

Δείτε τη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους:

SHARE