Μελίσα Φλέμινγκ σιδερώστρα για γραφείο
Φωτογραφία: Melissa Fleming/ Instagram
08|02|2021 13:36
SHARE
VIRAL

Ταυτίστηκες; Στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών χρησιμοποιεί σιδερώστρα για γραφείο


Στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών χρησιμοποιεί μια σιδερώστρα για γραφείο και οι εργαζόμενες μητέρες σαν να ταυτίστηκαν.

Με την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού, πολλοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν να δουλεύουν από το σπίτι. Η τηλεργασία αποτελεί πλέον πραγματικότητα για πολλούς εργαζομένους, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά να αλλάζουν τη διαρρύθμιση του σπιτιού και να προμηθεύονται καινούργια γραφεία και καρέκλες γραφείου ειδικά σχεδιασμένες για πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι βρήκαν άλλες, έξυπνες λύσεις για να κάνουν τη δουλειά από το σπίτι λίγο πιο άνετη και λειτουργική.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν να δουλεύουν από το σπίτι συναντάμε και τη Μελίσα Φλέμινγκ, η οποία μένει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται για τα Ηνωμένα Έθνη. Η ίδια λοιπόν βρήκε την πιο πρωτότυπη ιδέα για να δουλέψει από το σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τη διαρρύθμιση των επίπλων ούτε να αγοράσει νέο γραφείο.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, στην οποία τη βλέπουμε να χρησιμοποιεί σαν γραφείο… μια σιδερώστρα!

«Μετέτρεψα τη σιδερώστρα σε γραφείο. Μπορείς να την τοποθετήσεις οπουδήποτε μέσα στο διαμέρισμα και να τη μετακινείς, ώστε να αλλάζεις παραστάσεις και εικόνες, μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος για να το καλύτερο δυνατό φως και γωνία στην κάμερα. Επίσης, μπορώ να πάρω το “γραφείο” μου και να φύγω, όταν εμείς οι τρεις που μένουμε εδώ, χρειαζόμαστε ξεχωριστούς χώρους εργασίας» έγραψε η Μελίσα Φλέμινγκ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

SHARE