Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη
INSTAGRAM

Σίλια Κριθαριώτη: H συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Μαρίας Πατέρα


Η Μαρία Πατέρα «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα, στον ύπνο της, σε ηλικία μόλις 60 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και τους φίλους της

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα βυθίστηκαν στο πένθος. Ανάμεσά τους και η σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, που την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μαρίας Πατέρα, αδελφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η πρώτη μου μούσα, η έμπνευσή μου, το μοντέλο μου, η φίλη μου Μαρία Πατέρα. Μια εξαιρετική ομορφιά, μια από τις καλύτερες ψυχές που συνάντησα ποτέ, σε αγαπώ και θα μου λείψεις. Το εσωτερικό φως σου θα μας περιβάλλει για πάντα!».

Η Μαρία Πατέρα είχε παντρευτεί δύο φορές, αρχικά με τον τραγουδοποιό Χρήστο Κυριαζή, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, και μετέπειτα με τον εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά.

Mε τον τραγουδοποιό απέκτησε έναν γιο, τον Άρη, ενώ με τον εφοπλιστή Ξυλά ακόμη τρεις γιους, τον Αντώνη, τον Διαμαντή και τον Μάρκο.

Η Σίλια Κριθαριώτη μάλιστα δημοσίευσε στα Instagram Stories της μία φωτογραφία της Μαρίας Πατέρα από τον δεύτερο γάμο της με τον Γιάννη Ξυλά, όπου φορούσε ένα υπέροχο απλό νυφικό του οίκου Celia Kritharioti.

Σίλια Κριθαριώτη: H συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Μαρίας Πατέρα
SHARE