Ο Simba, Φωτογραφία: Getty Images
Ο Simba, Φωτογραφία: Getty Images
20|07|2022 14:02
SHARE
SIMBA

Ο Simba είναι το νεογέννητο κατσικάκι με τα πιο μακριά αυτιά που έχεις δει ποτέ


Κάθε ζώο είναι αξιολάτρευτο, πόσο μάλλον όταν είναι μόλις λίγων ημερών και μοιάζει σαν λούτρινo αρκουδάκι.

Αν νομίζεις πως έχεις ήδη γνωρίσει κάποιο τετράποδο πλάσμα που σου έχει κλέψει την καρδιά κάνεις λάθος γιατί, ακόμη δε έχεις γνωρίσει τον... Simba.

Ένα αξιολάτρευτο κατσικάκι, o Simba -αν και θα μπορούσε να ονομαστεί και Ντάμπο – θα μπορούσε να κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο στο Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες για τα «μακρύτερα αυτιά κατσίκας», αφού τα αυτιά του ούτε 1ος έτους Simba είναι 48 εκατοστά δηλαδή σχεδόν 19 ίντσες.

Γεννημένος στο Καράτσι του Πακιστάν, ο Simba έχει γίνει star της περιοχής χάρη στα απίστευτα μακριά, ξανθά αυτιά του και όχι άδικα.

Ο Simba είναι ένα νεογέννητο κατσικάκι με τα πιο μακριά αυτιά

Οι κατσίκες αυτής της ράτσας(της Νούβιας) χαρακτηρίζονται από τα κρεμαστά αυτιά τους, ωστόσο ο Simba είναι πιθανό να είναι μοναδικός λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης.

Κατά τα άλλα είναι υγιής, παιχνιδιάρης και τρελά χαριτωμένος.

Ο Simba, Φωτογραφία: Getty Images

Όπως αναφέρεται στο mymodernmet.com, o Muhammad Hassan Narejo, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τον Simba αλλά είναι περήφανος για το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της κατσίκας του.

Ο Narejo έφτιαξε ακόμη και ένα σετ από μαλακές θήκες για να βάζει τα αυτιά του Simba- σαν να δένει κανείς τα μαλλιά του πίσω- με σκοπό να τρέχει και να παίζει αμέριμνος.

SHARE