Σίνεντ Ο Κόνορ
AP Images
16|10|2020 13:47
SHARE
ΤΑ TWEETS ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ

«Λιμοκτονώ λόγω της αγοραφοβίας μου»: Η Σινέντ Ο' Κόνορ έκανε έκκληση για βοήθεια στο Twitter


Έκκληση για βοήθεια έκανε η Σινέντ Ο’ Κόνορ στο Twitter, η αγοραφοβία της οποίας δεν της επιτρέπει να βγει από το σπίτι για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την επιβίωσή της, με αποτέλεσμα να λιμοκτονεί.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ ζει στην Ιρλανδία κι έχει ασπαστεί το Ισλάμ. Η τραγουδίστρια με τη συγκλονιστική φωνή που καθήλωνε με το αξέχαστο «Nothing Compares to You» έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή τη φορά, η ίδια ανησύχησε τους followers της στο Twitter και τους fans, καθώς έκανε έκκληση για βοήθεια μέσα από το προφίλ της, λέγοντάς τους ότι λιμοκτονεί, καθώς η αγοραφοβία της δεν της επιτρέπει να βγει από το σπίτι της για να αγοράσει τρόφιμα.

«Κάνω έκκληση. Ζω κρυφά με ένα τραύμα που με έκανε να παραλύσω σωματικά -το οποίο σχετίζεται με την έντονα χαμηλή αυτοεκτίμησή μου τα τελευταία χρόνια, τους τελευταίους μήνες, τις τελευταίες εβδομάδες- και δεν τρώω γιατί αυτό με έχει καταντήσει τόσο αγοραφοβική, σε βαθμό που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ».

«Μπορεί να μου πει κανείς αν στην Ιρλανδία υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν διανομή φαγητού σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία τους εμποδίζουν να φροντίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους;».

«Αυτήν την περίοδο ζω σε μια απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, όπου τα ντελίβερι φαγητού δεν υπάρχουν σαν επιλογή. Γι’ αυτό και σας ρωτώ ξεκάθαρα αν κάποιος γνωρίζει μόνο για υπηρεσίες διανομής για όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα ψυχικής υγείας».

Ύστερα από λίγες ώρες η ίδια ενημέρωσε τους followers της ότι βρήκε φαγητό και δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν.

SHARE