Η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει πώς να κάνεις αφέλειες/Φωτογραφία: Instagram
Σίσσυ Χρηστίδου με αφέλειες
ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Η Σίσσυ Χρηστίδου σου δείχνει τον απίθανο τρόπο να έχεις αφέλειες χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου


Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το τέλειο κόλπο για να κάνουμε αφέλειες στα μαλλιά μας χωρίς να τα κόψουμε.

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η παρουσιάστρια μάς δείχνει βήμα βήμα πώς θα κάνουμε αφέλειες στα μαλλιά μας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Τον Σεπτέμβριο πολλές γυναίκες επιθυμούν μια αλλαγή στην εμφάνισή τους και συνήθως τα μαλλιά είναι η πρώτη επιλογή. Οι αφέλειες δεν βγαίνουν ποτέ από την μόδα και χαρίζουν μια γλυκύτητα στο πρόσωπο, ωστόσο δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Αρκετές διστάζουν μια τέτοια αλλαγή, καθώς θέλει αρκετό χρόνο μέχρι οι αφέλειες να μακρύνουν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως έχει βρει τον τρόπο να μην χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου για να έχεις αφέλειες και όπως τονίζει στο βίντεό της στο Youtube δεν της αρέσουν οι μόνιμες καταστάσεις.

«Αν δεν θέλεις να πάρεις το ρίσκο και να κόψεις τα μαλλιά σου, όπως εγώ, που το έχω κάνει μία φορά στη ζωή μου και μετά το μετάνιωσα πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δύσκολο και αμήχανο ώσπου να μακρύνουν ξανά τα μαλλιά, γιατί να μην το δοκιμάσεις για μία μόνο εμφάνιση;» λέει χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου και σημειώνει ότι δεν θέλει να κόψει ξανά τα μαλλιά της αφέλειες.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι μια συσκευή ισιώματος μαλλιών, δύο λαστιχάκια, τσιμπιδάκια και τη βούρτσα των μαλλιών σου.

Δείτε το βίντεο:

SHARE