Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με καρό πουκάμισο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
26|02|2021 09:45
SHARE
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Σκιαδαρέσης για τον ξυλοδαρμό ηθοποιού από Φιλιππίδη: «Αν χρειαστεί θα καταθέσω»


Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό ηθοποιού μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν παρών στο συμβάν.

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε στο MEGA.

Ο Σκιαδαρέσης συμμετείχε στο καστ της παράστασης «Φον Δημητράκης», όπου πρωταγωνιστούσε και σκηνοθετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ηθοποιού που επίσης συμμετείχε στην παράσταση, ο Φιλιππίδης τον χτυπούσε άσχημα. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δήλωσε ότι ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του προκειμένου να σώσουν τον ηθοποιό στον οποίο επιτέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά ο Σκιαδαρέσης, ο οποίος πρόσθεσε πως «αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Δείτε εδώ το απόσπασμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσφατη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». O δικηγόρος Γιώργος Γεραρής δήλωσε ότι η νέα καταγγελία έγινε από άνδρα ηθοποιό και αφορά σωματική κακοποίηση, δηλαδή ξυλοδαρμός.

«Κάποια μέρα στα καμαρίνια, προφανώς είχε τα νεύρα του ο κ. Φιλιππίδης, υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ του εντολέα μου και άλλων ηθοποιών. Ο Φιλιππίδης ρώτησε “τι λέτε εδώ”, του απάντησε μια ηθοποιός “να λέμε που θα πιούμε καφέ”. Αυτός θεώρησε ότι λέει ψέματα, τούς κάλεσε τους 3-4 στο καμαρίνι του και άρχισε να τους τα ψέλνει και τους είπε να του ζητήσουν συγγνώμη. Ο εντολέας μου αντέδρασε, του είπε “δεν έχουμε κάτι για να σου ζητήσουμε συγγνώμη” και τότε ο κ. Φιλιππίδης σηκώθηκε, τον άρπαξε από τον γιακά, τον πήγε ως την πόρτα, του έριξε μια γροθιά και τον πέταξε έξω και του έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο. Ο εντολέας μου φώναξε “αυτό δεν θα περάσει έτσι” και τότε ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τον πλάκωσε στο ξύλο. Με γροθιές, κλωτσιές. Ήταν μπροστά όλος ο θίασος, έχουμε 9 μάρτυρες».

SHARE