Η Καίτη Γαρμπή
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

«Θα μελαγχολήσω»: Το απίθανο σκίτσο που έκανε viral το εμβληματικό άσμα της Καίτης Γαρμπή


Η Καίτη Γαρμπή βρήκε τρόπο να γίνει και πάλι viral και πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που μας χάρισε αξέχαστες επιτυχίες στα 90s έχει σημαντική παρουσία στα social media με τα απίθανα post της να γίνονται talk of the town.

Αυτή τη φορά, έγινε viral με έναν διαφορετικό τρόπο, μέσα από ένα post της σκιτσογράφου και καθηγήτριας σχεδίου, Δήμητρας Αδαμοπούλου.

Η σκιτσογράφος μοιράστηκε στο Instagram τους στίχους της γνωστής επιτυχίας «Θα μελαγχολήσω» της Καίτης Γαρμπή, με μερικές παραλλαγές.

Στην πρώτη στήλη είναι οι πραγματικοί στίχοι «πριν την ψυχοθεραπεία» και στη δεύτερη είναι παραλλαγμένοι «μετά την ψυχοθεραπεία».

Οι στίχοι στην δεύτερη περίπτωση είναι πολύ πιο θετικοί και στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον για κάποιον που έχει ξεπεράσει κάτι δύσκολο.

«Σήμερα το ρεπερτόριο έχει την υπερθεότητα, συντρόφισσα ΚΑΙΤΑΡΑ. Και μια που το πράγμα έχει αποκτήσει πλέον κοινό, να αρχίσω να λέω και τον/την στιχουργό, που εδώ είναι ο Φοίβος. Και αν αναρωτιέστε τι διάολο είναι αυτό το "στάδιο τέσσερα" που γράφω, τα 5 στάδια του πένθους είναι: 1) Άρνηση, 2) Θυμός 3) Διαπραγμάτευση, 4) Κατάθλιψη 5) Αποδοχή», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η σκιτσογράφος.

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε το απίθανο post γράφοντας: «Μόλις μου έστειλαν αυτό το έπος που έφτιαξε η καλλιτέχνιδα Δήμητρα Αδαμοπούλου. Και μην ξεχνάτε για να γίνουν τα περασμένα ξεχασμένα πρέπει να είναι ψυχαναλυμένα».

SHARE