Δείτε τις φωτογραφίες του
Δείτε τις φωτογραφίες του/Φωτογραφία: MAX & VINCENT/instagram
ΜΑΧDONNA

«Maxdonna»: Σκύλος αναπαριστά την Μαντόνα σ΄ένα απίθανο φωτογραφικό πρότζεκτ


Αν η Μαντόνα είναι η βασίλισσα της ποπ μουσικής, αυτό το golden retriever είναι ο βασιλιάς των σκυλιών!

Ενας Γάλλος φωτογράφος, ο Βενσάν Φλουρέ, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο φωτογραφικό πρότζεκτ με πρωταγωνιστή τον σκύλο του τον Μαξ.

Ο απίθανος σκύλος του αναπαριστά φωτογραφίες της Μαντόνα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και σε κάποια κλικ ξεκαρδιστικό!

Το πρότζεκτ ονομάζεται «Maxdonna», ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του ονόματος της διάσημης τραγουδίστριας και του σκύλου του Μαξ. 

Ο Γάλλος φωτογράφος είναι θαυμαστής της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία μετρά πάνω πάνω από 40 χρόνια καριέρας και έχει χαρίσει κάποιες από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες στο είδος της. «Είμαι μεγάλος φαν της Μαντόνα. Οι φωτογραφίες με τον Μαξ είναι ένας φόρος τιμής σε καλλιτέχνες που θαυμάζω και σέβομαι» έχει δηλώσει ο ίδιος για το πρότζεκτ.

Ο Βενσάν Φλουρέ επέλεξε μερικά από τα πιο διάσημα εξώφυλλα της Μαντόνα καθώς και σκηνές από βίντεο κλιπ της για να φωτογραφίσει τον απίθανο Μαξ στην ίδια πόζα με την τραγουδίστρια.

Ο Μαξ ποζάρει ως άλλη Μαντόνα και οι φωτογραφίες του με hashtag #Maxdonna υπάρχουν στα social media.

Ο Γάλλος φωτογράφος επιμελήθηκε τόσο τα ρούχα όσο και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ της φωτογράφισης, όπου του πήρε 8 μήνες για να ολοκληρώσει το πρότζεκτ.

Οσο για τον Μαξ, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ήταν συνεργάσιμος και πόζαρε στον φακό.

Το εξώφυλλο του Music

Φυσικά, η Μαντόνα ενημερώθηκε για τον Μαξ και το φωτογραφικό πρότζεκτ που την αφορά και δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες του σκύλου στο προφίλ της στο Instagram.

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τον Μαξ να αναπαριστά την φωτογράφιση που έκανε η τραγουδίστρια για την «Blonde Ambition» περιοδεία της φορώντας τον θρυλικό χρυσό κορσέ του Ζαν Πολ Γκωτιέ.

Δείτε τις φωτογραφίες του Μαξ ως άλλη Μαντόνα:

Ray Of Light

Από το βίντεο κλιπ του Vogue

Εξώφυλλο του Harper’s Bazaar

Madame X

Από την ταινία «Desperately Seeking Susan»

Από το βίντεο κλιπ του Material Girl

Από το βίντεο κλιπ του Cherish

Από το βίντεο κλιπ του Hung Up

Madame X

La Isla Bonita

Bed Time Stores

True Blue

Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφιών έχουν διατεθεί για την ενίσχυση του «Raising Malawi», της φιλανθρωπικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει η Μαντόνα για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών στο Μαλάουι. 

SHARE