Φωτογραφία: instagram
Φωτογραφία: instagram
SLOB

Slob: Αυτό είναι το νέο κούρεμα της άνοιξης που επιλέγουν όλα τα it girls


Το νέο hair trend το οποίο υιοθετούν αυτή τη σεζόν όλα τα it girls ακούει στο όνομα «slob» και θα το βλέπουμε παντού την άνοιξη.

Αυτό το κούρεμα θα κάνει θραύση την άνοιξη και ήδη το έχουν επιλέξει πολλές γυναίκες για την εμφάνισή τους. Οπως διαβάζουμε σε άρθρο της βρετανικής Vogue, το slob συνδυάζει το bob με το slik. Δηλαδή, πρόκειται για ένα καρέ που τα μαλλιά είναι ολόισια.

Την φετινή άνοιξη το ίσιο καρέ χωρίς φιλαρίσματα, το λεγόμενο slob, είναι αυτό που θα δούμε περισσότερο στα πιο cool girls του Instagram, οπότε αν ψάχνετε για μια αλλαγή στα μαλλιά σας, γνωρίζετε ήδη τι θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας.

Με αυτό το νέο hairtrend η ισιωτική μαλλιών θα γίνει το αγαπημένο σας εργαλείο όσον αφορά την εμφάνισή σας. Με το slob θα αποκτήσεις το απόλυτο sleek εφέ στα μαλλιά σου που σημαίνει λαμπερό και λείο hair look.

Slob: Αυτό είναι το νέο κούρεμα της άνοιξης που επιλέγουν όλα τα it girls

Την άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους. Ένα καρέ μπορεί να φρεσκάρει την εμφάνισή μας και το καλό με αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν θέλει πολύ styling.

Με το slob δεν υπάρχει όγκος στα μαλλιά και είναι η τέλεια επιλογή για όσες γυναίκες έχουν λεπτή τρίχα.

Με αυτό το κούρεμα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα στεγνώσεις καλά μετά το λούσιμο και να τα ισιώσεις με μπιστολάκι ή ισιωτική μαλλιών. Στο τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά μήκος των μαλλιών μέχρι τις άκρες λίγη ποσότητα από λάδι μαλλιών που θα δώσει ένταση, λάμψη και φωτεινότητα. 

Δείτε φωτογραφίες:

Η Gaia Gerber με το slob κούρεμα της άνοιξης.
Φωτογραφία: ΑP images
SHARE