Η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Μιχαήλ Άγγελο, τον Γιάννη Πάριο και τον Good Job Nicky
Η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Μιχαήλ Άγγελο, τον Γιάννη Πάριο και τον Good Job Nicky/Φωτογραφία: Good Job Nicky/instagram
31|05|2023 08:39
SHARE
INSTAGRAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζει τους δύο από τους 3 άντρες της ζωής της


Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζει τους δύο από τους 3 άντρες της ζωής της στο Instagram.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας και την οθόνη με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, που ενθουσίασε το διαδικτυακό κοινό της, με τον πρώην σύζυγό της και τον έναν τους γιο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, από το πλατό της εκπομπής της αλλά και στιγμιότυπα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια, η οποία χρόνια τώρα ζει μόνιμα στο νησί και απολαμβάνει τον ξέγνοιαστο αέρα της Πάρου δημοσίευσε αυτή τη φορά ένα οικογενειακό στιγμιότυπο στο οποίο όπως είδαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι βρίσκονται ο πρώην σύζυγός τηςκαι πατέρας των παιδιών της, Γιάννης Πάριος, και ο ένας από τους δύο της γιούς, ο Μιχαήλ -Άγγελος.

Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζει τους 2 από τους 3 άντρες της ζωής της

Με μια τρυφερή ατάκα η Σοφία Αλιμπέρτη απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η οικογένειά της και οι δυνατοί δεσμοί που έχουν μεταξύ τους είναι το παν και συγκεκριμένα έγραψε «Οι δύο από τους 3 άντρες μου».

Πατέρας και γιος βρίσκονται αγκαλιασμένοι και χαμογελούν στην κάμερα της Σοφίας Αλιμπέρτη ενώ όλοι μαζί απολαμβάνουν το φαγητό τους σε έξοδο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν τους δύο γιους τους το 1992 και το 1997 αντίστοιχα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Παρά το διαζύγιο, η οικογένεια έχει τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Νικόλας είναι κολλητοί.

SHARE