Σοφία Αλιμπέρτη-Γιάννης Πάριος
Σοφία Αλιμπέρτη-Γιάννης Πάριος/Φωτογραφία: NDP photo agency
13|01|2023 08:29
SHARE
THROWBACK

Η Σοφία Αλιμπέρτη ντυμένη νύφη, με στεφάνι στα μαλλιά, στον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο


Μια φωτογραφία με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Γιάννη Πάριο από την ημέρα του γάμου τους δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Ένα από τα πιο συζητημένα και αγαπητά ζευγάρια της δεκαετίας ‘80-’ 90 ήταν ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη, που έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, έμειναν μαζί για δώδεκα χρόνια και απέκτησαν δυο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και το Νικόλα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη και μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ντυμένη νύφη, με στεφάνι στα μαλλιά, στον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ελενα Μακρή Λυμπέρα δίνει ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό και γράφει μεταξύ άλλων:

«Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1986 ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλος και έτσι ο εμβληματικός τραγουδιστής και η ηθοποιός που «σημάδεψε» την εποχή της, παντρεύτηκαν το 1996 στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιάννη Πάριου, την Πάρο. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ που πέρσι παρουσίασε την πρώτη φωτογραφική του έκθεση, και το 1997 τον δεύτερο, τον Νικόλα γνωστό σήμερα περισσότερο χάρη στη μουσική του καριέρα ως Good Job Nicky. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους διατήρησαν όμως πολύ καλές σχέσεις ενώ η ηθοποιός ζει πλέον μόνιμα στην Πάρο. «Χρωστάω στον Γιάννη Πάριο ότι, εκτός από τα παιδιά μας, μου χάρισε και την πατρίδα αυτή» είχε δηλώσει πρόσφατα.»

SHARE