Η Αννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η κόρη τους, Σοφία
Η Αννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η κόρη τους, Σοφία/Φωτογραφία: Ιnstagram
BIRTHDAY GIRL

H Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της -Το glam πάρτι με τους γονείς της και τον αδελφό της, Ανδρέα


Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Αθήνα και είχε κοντά της μόνο αγαπημένα πρόσωπα.

Η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τους γονείς της. Για την ξεχωριστή ημέρα μάλιστα διοργανώθηκε ένα λαμπερό πάρτι στο Athénée του Χρύσανθου Πανά, ο οποίος είναι πολύ στενός φίλος εδώ και χρόνια της οικογένειας.

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της με ένα πάρτι στο τοπ στέκι των Αθηνών έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα ανάμεσά τους και ο ετεροθαλής αδελφός της, Ανδρέας Καρβέλας.

Ο Χρύσανθος Πανάς δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, όπου βλέπουμε την Σοφία Καρβέλα να είναι αγκαλιά με τον αδελφό της, Ανδρέα, την στιγμή που πάει να σβήσει την γενέθλια τούρτα.

H Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της -Το glam πάρτι με τους γονείς της και τον αδελφό της, Ανδρέα

«Φέτος μπορώ επιτέλους να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ χρόνια πολλά», έγραψε η Άννα Βίσση σε ποστ της στο Instagram.

Οι ευχές αγαπημένων φίλων και συγγενών την πλημμύρισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ οι διάσημοι γονείς της συγκινημένοι και περήφανοι δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί με την κόρη τους.

Στο λαμπερό πάρτι ήταν η Χριστίνα Πολίτη, η Νίκη Βίσση, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, αλλά και η τραγουδίστρια Evangelia.

SHARE