Φωτογραφία: Instagram/@thesofiakarvela
Φωτογραφία: Instagram/@thesofiakarvela
16|02|2023 09:28
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ

Πώς να βγεις με το σακάκι χωρίς να κρυώνεις -Ο έξυπνος και στιλάτος τρόπος της Σοφίας Καρβέλα


Η Σοφία Καρβέλα έκανε το πιο έξυπνο τρικ για να είναι κομψή και ζεστή τις παγωμένες ημέρες του χειμώνα και δίνει έμπνευση.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα που πάντα κάνει stylish εμφανίσεις, επιλέγοντας είτε κομψά σύνολα για πιο επίσημες περιστάσεις, είτε casual, δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με looks που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει το δικό της brand Wknd Nation και διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Τώρα, με μια φωτογραφία της έδωσε έμπνευση στις θαυμάστριές της φορώντας το τζιν jacket της μέσα από το σακάκι.

Πώς να βγεις με το σακάκι χωρίς να κρυώνεις -Ο έξυπνος και στιλάτος τρόπος της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι πήρα την απόλυτη στιλιστική έμπνευση.

Τον χειμώνα, όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει μέλημά μας είναι να παραμένουμε ζεστοί στην καθημερινότητα, πολλές φορές αγνοώντας το στιλ. Η Σοφία Καρβέλα δίνει την έμπνευση και συνδυάζει το τζιν jacket της με ένα λευκό σακάκι του οίκου YSL.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε φαίνεται να φορά ένα wideleg τζιν παντελόνι με κρεμ μπότες, ένα λευκό shirt, το τζιν jacket της και τέλος το λευκό κομψό σακάκι της με τα χρυσά κουμπιά.

Φωτογραφία: Instagram/@thesofiakarvela

Το σύνολό της φαίνεται άνετο, κομψό και cool ενώ είναι και η απάντηση στις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αν θέλεις να είσαι και εσύ κομψή, άνετη και κυρίως ζεστή, υιοθέτησε το σύνολο της Σοφίας Καρβέλα.

SHARE