Η Αννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η κόρη τους, Σοφία
Η Αννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η κόρη τους, Σοφία/Φωτογραφία: Ιnstagram
15|12|2022 08:34
SHARE
THROWBACK

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας με την κόρη τους μωρό -Στο σπίτι τους στη Φιλοθέη, το 1984


Μια φωτογραφία από το παρελθόν, με την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και την κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, δημοσιεύθηκε στα social media.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από το 1984 και έχει τραβηχτεί στο σπίτι τους στη Φιλοθέη.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπήρξαν ένα από τα πλέον αγαπητά ζευγάρια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί έφτιαξαν δεκάδες τραγούδια, ύμνους, που έχουν σημαδέψει την καριέρα τους αλλά και μια ολόκληρη γενιά.

Απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα η οποία έκλεισε πρόσφατα τα 39, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει το δικό της brand Wknd Nation και διατηρεί έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram όπου αναρτά τις στιλάτες εμφανίσεις της.

Η Σοφία Καρβέλα μωρό, στην αγκαλιά της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα

Η οικογενειακή φωτογραφία τους δημοσιεύθηκε στο Instagram προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη και μάλιστα η ίδια αποκαλύπτει στη λεζάντα της πως η φωτογραφία πρόκειται για ένα «κλικ» του φωτογράφου Βασίλη Κυριαζή και μάλιστα έχει τραβηχτεί στο σπίτι του ζεύγους στη Φιλοθέη, το 1984.

«”Θα μου άρεσε να με ρωτούσατε τι είναι ο Νίκος Καρβέλας για μένα. Και θα σας απαντούσα ότι χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα” δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της που παραμένει ο στενότερος συνεργάτης της όλες τις χρυσές δεκαετίες της καριέρας της. » γράφει στη λεζάντα της.

SHARE