Η Έμμα Γουάτσον με φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
29|12|2020 11:26
SHARE
ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

Σωσίας της Έμμα Γουάτσον μοιάζει τόσο πολύ στην ηθοποιό που ακόμα και η μητέρα της μπερδεύεται


Μια σωσίας της Έμμα Γουάτσον υποστηρίζει ότι μοιάζει τόσο πολύ με τη διάσημη ηθοποιό, που ακόμα και η μητέρα της τις μπερδεύει.

Η Κάρι Λούις από τις ΗΠΑ είναι 31 ετών και πρώτη φορά άκουσα ότι μοιάζει πολύ στην Έμμα Γουάτσον το 2001, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία με τον μάγο Χάρι Πότερ, όπου η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την Ερμιόνη Γκρέιντζερ.

«Η μητέρα μου πάντα λέει ότι μοιάζουμε πολύ. Καμιά φορά βλέπει φωτογραφίες της Έμμα Γουότσον και νομίζει ότι είμαι εγώ. Όταν δούλευα σε εστιατόριο, άκουγα συνέχεια πελάτες να λένε ότι η ομοιότητα είναι απίστευτη. Έχει πλάκα να βλέπεις τις αντιδράσεις του κόσμου» αναφέρει η Κάρι στην DailyMail.

Όταν της είπαν για πρώτη φορά ότι μοιάζει με τη διάσημη ηθοποιό, η Κάρι δεν είχε δει καν τη «Φιλοσοφική Λίθο». Η ίδια αναφέρει «Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία. Είχα πάει στο ταχυδρομείο για να στείλω ένα γράμμα της μητέρας μου και κάποια κορίτσια με είπαν “Ερμιόνη”. Δεν είχα ξανακούσει αυτό το όνομα ποτέ, οπότε, όταν πήγα σπίτι, το έψαξα και συνειδητοποίησα ότι όντως της μοιάζω. Ξεκίνησα να διαβάζω τα βιβλία και να βλέπω τις ταινίες με τον Χάρι Πότερ και έγινε αληθινή fan».

Σήμερα, η Κάρι, που συγκεντρώνει χιλιάδες followers στο Instagram και το TikTok, κερδίζει επιπλέον εισόδημά ως σωσίας της Έμμα Γουάτσον. Τα look της περιλαμβάνουν και άλλους ρόλους της ηθοποιού, όπως εκείνο της Μπελ, από την ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

@kariellex

Tag @t22felton please? • ##dracotok ##hogwarts ##tomfelton ##emmawatson ##hermionegranger ##harrypotter ##quote ##gryffindor ##acting ##pottahchallenge ##foryou

♬ original sound - ???? ?????
@kariellex

##happyhalloween ##ohno ##gryffindor ##thatwitch ##dracotok ##wewintogether ##hermione ##hermionegranger ##spooky ##sortinghat ##instagram ##harrypotter ##fyp

♬ Harry Potter Theme Song - Ost

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram καταλαβαίνει κανείς ότι η ομοιότητα είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Πέρα από την Έμμα Γουάτσον, και η σωσίας της έχει πια φανατικούς θαυμαστές, που λατρεύουν να τη βλέπουν να μεταμορφώνεται στη Βρετανίδα πρωταγωνίστρια.

SHARE