Η Μέγκαν Μαρκλ με πράσινο φόρεμα και μπεζ παλτό
Η σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ/ Φωτογραφία: AP Images
TWINS

Η σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ ζει στην Αμερική και είναι μητέρα δυο παιδιών -Είναι ολόιδιες


Περπατώντας στο Μιζούρι των Η.Π.Α. ίσως πετύχετε τη Μέγκαν Μαρκλ να κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ!

Ωστόσο, ρίξτε μια καλύτερη ματιά γιατί πιθανότατα να πρόκειται για την Akeisha Land! Η Akeisha είναι μια όμορφη μαμά που κοιτάζοντάς τη κανείς, σίγουρα παρατηρεί μια απίθανη ομοιότητα με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η νεαρή μητέρα συγκεντρώνει σχεδόν 160 χιλιάδες followers στον λογαριασμό @greyson_land στο Instagram, στον οποίο ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της, κυρίως της κόρη της, Greyson, η οποία είναι μια μικρή fashionista.

«Πολλές φορές μου λένε ότι μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ και όχι μόνο online. Τυχαίος κόσμος έρχεται και μου λέει “Σου έχει πει κανείς ότι μοιάζεις με τη...” και γελάω πριν καν τελειώσουν την πρότασή τους, γιατί ξέρω ακριβώς τι θα μου πουν. Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές!» είπε η influencer μιλώντας στο Femail.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ίδια δε βλέπει κάποια φοβερή ομοιότητα, συγκρίνοντας τον εαυτό της με τη Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που ωστόσο παρατηρούν ακόμα και τα οικογενειακά της πρόσωπα «Βέβαια, το θεωρώ μεγάλο κομπλιμέντο, αφού είναι κούκλα» συμπληρώνει.

Τέλος, η instagramer (που μάλλον θα δει τον αριθμό των followers της να αυξάνεται δραματικά ύστερα από τις δημοσιεύσεις σε Daily Mail και The Sun) αστειεύτηκε ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη θέση της Μέγκαν Μαρκλ και να παρευρεθεί σε κάποιο επίσημο event ως σωσίας της!

SHARE