Υρώ Λούπη, Σωτήρης Καλυβάτσης
Υρώ Λούπη, Σωτήρης Καλυβάτσης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
07|12|2023 09:43
SHARE
ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη σε θεατρική πρεμιέρα -Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη βρέθηκαν στο θέατρο Coronet και παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά».

Η Υρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Η Υρώ Λούπη έχει μιλήσει για τον σύντροφό της πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της στο Mega: «Με τον Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Δεν θεωρώ ότι είναι οικόπεδό μου, δεν θεωρώ ότι μου ανήκει.

Με τον Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πάρα πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα».

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Coronet και έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά». Πρόκειται για έναν μονόλογο, σε κείμενο του Βασίλη Κατσικονούρη, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Σταύρου και πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε την εμφάνιση της Υρώς Λούπη και του Σωτήρη Καλυβάτση:

Υρώ Λούπη, Σωτήρης Καλυβάτσης/ NDP Photo Agency
Υρώ Λούπη, Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάσω Γουλιελμάκη. Ελισάβετ Μουτάφη/ NDP Photo Agency

Η Υρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης πόζαραν για τους φωτογράφους με χαμόγελο και θετική διάθεση. Η Υρώ Λούπη επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό χνουδωτό πλεκτό πάνω από ένα sparkly top, ενώ ο Σωτήρης Καλυβάτσης μαύρο πλεκτό και αθλητικό μπουφάν.

Λίγα λόγια την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά»

«Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» είναι ένας μονόλογος-κλαυσίγελος μιας γυναίκας στο μεταίχμιο μεταξύ σκληρότητας και τρυφερότητας, σοφίας και τρέλας, κωμικότητας και τραγικότητας. Μιλάει στον εύζωνα γιό της που φυλάει σκοπιά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Απέναντι της αυτός, θέλει δε θέλει θα την ακούσει, παλιά όταν του μιλούσε η μάνα του έφευγε, τώρα είναι ανυπεράσπιστος μπροστά της!

SHARE