Ο Σωτήρης Κοντιζάς με λευκό φούτερ adidas και τζιν παντελόνι
Η τρυφερή φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
09|07|2021 14:09
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Σωτήρης Κοντιζάς: Η ταξιδιάρικη φωτογραφία των παιδιών του


Ο Σωτήρης Κοντιζάς μοιράστηκε μια φωτογραφία των παιδιών του και το Instagram έλιωσε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες από την επαγγελματική, αλλά και από την προσωπική του ζωή.

Πέρα από γνωστός και καταξιωμένος σεφ, όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι και ένας χαρούμενος πατέρας. Με τη σύζυγό του, Δέσποινα, έχουν μια κόρη, την Αριάννα Τσιχίρο, κι έναν γιο, τον Κένζι, ενώ πρόσφατα καλωσόρισαν και το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία όπου βλέπουμε τα δύο αδερφάκια, Κένζι και Αριάνα, να κοιτάζουν τη θάλασσα μέσα από ένα φινιστρίνι. Από τη φωτογραφία, λείπει το τρίτο παιδί που έχει αποκτήσει ο σεφ με τη σύζυγό του, Δέσποινα -η κορούλα τους, που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τους followers του να λιώσουν. Η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντώσει χιλιάδες like μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν και σχόλιο, εκφράζοντας πόσο τρυφερή και όμορφη βρήκαν τη φωτογραφία του γνωστού μάγειρα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς συνόδευσε την ανάρτηση με στίχους από ένα τραγούδι του Bruno Mars, το «Count on me», ενώ πρόσθεσε και το hashtag #BrotherSisterLove.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς:

SHARE