Σωτήρης Κοντιζάς- Πάνος Ιωαννίδης
Φωτογραφία: Instagram/scontizas
03|06|2021 09:51
SHARE
MASTER CHEFS

Σωτήρης Κοντιζάς - Πάνος Ιωαννίδης: Γοητευτικοί και κομψοί με τα black & white κοστούμια τους


Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και ήταν απόλυτα γοητευτικοί με τα κοστούμια τους.

Η χημεία του Σωτήρη Κοντιζά με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον τρίτο κριτή του Master Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι μοναδική. Οι ατάκες τους και τα αστεία στιγμιότυπα μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή έχουν κερδίσει το κοινό και έχουν εκτοξεύσει τα νούμερα του μαγειρικού show.

Πέρα από τη μεταξύ τους χημεία οι κριτές του Master Chef μας έχουν απασχολήσει και με τις ενδυματολογικές τους προτάσεις, ιδιαίτερα ο Σωτήρης Κοντιζάς που έχει λίγο πιο ιδιαίτερο στιλ το οποίο του ταιριάζει απόλυτα. Αντίθετα, οι άλλοι δύο κριτές επιλέγουν πιο κλασσικά outfits.

Αυτή τη φορά, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε στο προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τη προσοχή μας τράβηξαν τα black &white κοστούμια τους.

Οι δύο κριτές επέλεξαν το συγκεκριμένο outfit για ένα από τα επεισόδια του Master Chef, το οποίο γυρίστηκε στη Χαλκιδική και οι δύο φιναλίστ δοκιμάζονται σε μαγειρικές διαδικασίες προκειμένου ένας από τους δύο να κατακτήσει το μαγειρικό τρόπαιο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς επέλεξε να φορέσει μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και λευκή μπλούζα, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης φόρεσε μαύρο παντελόνι με λευκό t-shirt και λευκό σακάκι.

Μάλιστα, ο Κοντιζάς δεν παρέλειψε να στείλει κι ένα φιλί στον Ιωαννίδη, ξετρελαίνοντας τους followers.

Το black& white κοστούμι είναι μια safe επιλογή για τους άνδρες και μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Ακόμα και για όσες δεν αγαπάνε ιδιαίτερα τα κοστούμια, αλλά θέλουν να έχουν μια κλασσική εμφάνιση, το black&white είναι η σωστότερη επιλογή. Το look ολοκληρώνεται άψογα με μαύρα derbies ή oxfords.





SHARE