Κωστής Μαραβέγιας-Τόνια Σωτηροπούλου
@toniasotiropoulou
11|10|2022 10:50
SHARE
WEDDING ANIVERSARY

Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας -Η ρομαντική φωτό με το φιλί τους σαν νεόνυμφοι


Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στα social media με τον Κωστή Μαραβέγια για την επέτειο γάμου τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε από την καθημερινότητά της, είτε από τα επαγγελματικά της projects.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το μυστήριο του γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια μιας και σήμερα γιορτάζουν την πρώτη τους επέτειο σαν παντρεμένοι.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια στην πιο τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο τους

Το ζευγάρι ήταν ήδη 4 χρόνια μαζί πριν επιλέξει να κάνει το επόμενο βήμα ενώ το μυστήριο του γάμου τους πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα,με ελάχιστους φίλους και συγγενείς.

Παντρεύτηκαν πέρυσι, τέτοια ημέρα στην Ύδρα με πολιτικό γάμο και έκτοτε διάφορες φωτογραφίες δημοσιεύονται στα social media τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, με σκοπό να ευχηθεί στον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου νύφη και γαμπρός ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός έγραψε «Υπάρχει μόνο μια ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να αγαπιέσαι. 1 χρόνος, χαρούμενη επέτειο» ενώ στα σχόλια, οι διάσημοι φίλοι τους έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους με τα πιο θερμά τους σχόλια.

SHARE