Φωτογραφία: Instagram/ @toniasotiropoulou
Φωτογραφία: Instagram/ @toniasotiropoulou
24|12|2022 11:00
SHARE
HOME VIEW

Τόνια Σωτηροπούλου -Κωστής Μαραβέγιας: Η μαγική θέα από τη βεράντα τους -Βλέπουν τη φωτισμένη Ακρόπολη


Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν την ωραιότερη θέα από τη βεράντα τους.

Το ζευγάρι, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, μετακόμισε σε νέο σπίτι τον περασμένο Ιούνιο και μάλιστα πρόκειται για ένα ζεστό σπίτι, γεμάτο με vintage πινελιές και τέλεια αισθητική.

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχουμε δει στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, με εκείνες στο προφίλ της Τόνιας Σωτηροπούλου να δίνουν την ευκαιρία στους θαυμαστές για κλεφτές ματιές στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους.

Τόνια Σωτηροπούλου -Κωστής Μαραβέγιας: Η μαγική θέα από τη βεράντα τους -Βλέπουν τη φωτισμένη Ακρόπολη

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, είδαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, το οποίο ξεχώρισε, με τα κόκκινα στολίδια και τα λαμπιόνια του. Η ίδια η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το δέντρο με άκρως εορταστική διάθεση και οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Τώρα, εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι η μοναδική θέα από τη βεράντα του σπιτιού τους.

Αν και έχουμε ξαναδεί τη βεράντα τους, με μια δημοσίευση της Τόνιας Σωτηροπούλου οι διαδικτυακοί της φίλοι παρατήρησαν για πρώτη φορά τη μαγική θέα στη φωτισμένη Αθήνα.

Από τη βεράντα τους λοιπόν βλέπουν όλη την Αθήνα και φυσικά εκείνο που γοήτευσε περισσότερο από όλα τους θαυμαστές της ήταν η θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη.

SHARE