Xέιλι Μπίμπερ
Το διαμαντένιο σουτιέν της Xέιλι Μπίμπερ δίνει άλλη διάσταση στα εσώρουχα
04|04|2023 08:41
SHARE
SEXY HAILEY

H Xέιλι Μπίμπερ επαναπροσδιορίζει τα εσώρουχα -Ποζάρει με σουτιέν σαν κόσμημα που κοστίζει 10,750$


Μια ακόμη σέξι πόζα χάρισε η Χέιλι Μπίμπερ στους θαυμαστές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο της Vogue με καλοκαιρινή διάθεση σε εξωτικό προορισμό δημοσίευσε στα social media τη Δευτέρα μερικές πολύ αισθησιακές φωτογραφίες. Στα στιγμιότυπα, η 26χρονη
Χέιλι Μπίμπερ αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το 50 Diamond Bra της Jacquie Aichie αξίας 10.750 δολάρια, κρατώντας δύο μισά φρούτα του πάθους στα επίμαχα σημεία.

halileybieber/Instagram

Η σύζυγος του Justin Bieber με λαμπερό μαύρισμα και παιχνιδιάρικη διάθεση έκλεισε το μάτι με νόημα στους εκατομμύρια followers της.

Πέρα από τη Χέιλι Μπίμπερ βέβαια τις εντυπώσεις έκλεψε το ιδιαίτερο σουτιέν με κίτρινη χρυσή αλυσίδα που πήγαινε γύρω από το στήθος, το λαιμό της και πίσω από την πλάτη της. Δεν πρόκειται φυσικά για ένα κοινό σουτιέν, καθώς είναι διακοσμημένο με διαμάντια.

Το ιδιαίτερο σουτιέν της Χέιλι Μπίμπερ

Το PageSix αποκάλυψε ότι η αλυσίδα είναι το 50 Diamond Bra της Jacquie Aichie, το οποίο κοστίζει πάνω από 10.000 δολάρια.

Τα μοντέλα Emily Ratajkowski και Olivia Culpo είναι επίσης φαν των σχεδίων της Aichie. Η φωτογράφιση πάντως ήταν στο πλαίσιο της προώθησης του τελευταίου λανσαρίσματος της Rhode, το Peptide Lip Treatment in Passionfruit Jelly, μια θεραπεία χειλιών με πεπτίδια.

Η Hailey λάνσαρε τη σειρά περιποίησης Rhode τον Ιούνιο του 2022 με τις συσκευασίες εμπνευσμένες από το έργο του Βραζιλιάνου αρχιτέκτονα Oscar Niemeyer. 





SHARE