Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία Αχ αυτή η γυναίκα μου
Φωτογραφία: IMDB
17|05|2022 08:41
SHARE
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο δεύτερο γάμο του, με τη Νανά Ειλικρινή -Οι σπάνιες φωτό


Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη δεύτερη σύζυγό του στον γάμο τους.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ηθοποιούς που άφησε ανεξίτηλο το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε πολλές ελληνικές ταινίες ενώ από το 1964 και για τα επόμενα δέκα χρόνια θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η πρώτη του σύζυγος, Αλίκη Βουγιουκλάκη έμελε να σημαδέψει τόσο την καριέρα του όσο και την προσωπική του ζωή. Η σχέση τους ήταν σαν θύελλα, γεμάτη συγκρούσεις και έντονα συναισθήματα ωστόσο, μετά από 10 χρόνια συμβίωσης χώρισαν.

Δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν η Νανά Ειλικρινή, με την οποία παντρεύτηκαν το 1975 ενώ χώρισαν το 1990.

Μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Instagram προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη και δεν είναι άλλες από τις φωτογραφίες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Νανά Ειλικρινή κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ελενας Μακρή Λυμπέρη δίνει ορισμένες πληροφορίες στους διαδικτυακούς της φίλους και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων γράφει:

«Ο δεύτερος γάμος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε τελεστεί σε στενό κύκλο, σε αντιδιαστολή με αυτόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι σπάνιες αυτές φωτογραφίες από το άλμπουμ της Νανάς Ειλικρινή είχαν παραχωρηθεί στον Μάκη Δελαπόρτα για μια φωτό-βιογραφία του αξέχαστου ηθοποιού λίγο μετά τον θάνατο του το 2004. Έπειτα από το χωρισμό του από την Αλίκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990. Η δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αγάπησε πολύ τον γιο του, Γιάννη και εκείνος στο βιβλίο "Έχω ένα μυστικό" την χαρακτηρίζει πολυαγαπημένη αλλά και "πυροσβέστη" αφού ήταν εκείνη που δρούσε σαν ασπίδα στις σχέσεις με τον πατέρα του. Αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο τέλος αγάπησε την δεύτερη κυρία Παπαμιχαήλ.»

Δείτε τις φωτογραφίες του Δημήτρης Παπαμιχαήλ και της Νανάς Ειλικρινή από τον γάμο τους εδώ:

SHARE