Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
26|11|2020 09:33
SHARE
ΥΠΕΡΟΧΟ DESIGN

Το φανταστικό loft του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ -Ωδή στο industrial design


Το loft του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ αποτελεί έναν ύμνο στην industrial chic αισθητική.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ βρίσκονται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Μόνιμα χαμογελαστοί στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, φαίνεται η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, όταν κρατούν αγκαλιά το μωρό τους.

Τόσο ο γνωστός φωτογράφος όσο και η ταλαντούχα makeup artist αποτελούν άνθρωποι της αισθητικής και εκτιμούν το ιδιαίτερο στιλ και το design. Άλλωστε οι χώροι στους οποίους δραστηριοποιούνται έχουν άμεση σχέση με την κομψότητα και τη φινέτσα. Οπότε, το σπίτι τους, ο χώρος στον οποίο έχουν δημιουργήσει την οικογενειακή του φωλιά, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το σπίτι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

Το loft όπου ζουν είναι έμπνευση για κάθε deco lover, καθώς φαίνεται ότι έχει δοθεί προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Με έμπνευση από το industrial chic στοιχείο, με πινελιές κλασικού στιλ να εμπλουτίζουν το interior design, το σπίτι του γνωστού ζευγαριού είναι πραγματικά απολαυστικό.

Γι’ αυτό κάθε φορά που ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ δίνουν στους χιλιάδες followers τους μια γεύση από τη διακόσμησή του μέσα από τις φωτογραφίες στο Instagram, οι αναρτήσεις τους συγκεντρώνουν αμέτρητα like.

Άνετο, φωτεινό και με απρόσμενα στοιχεία να το κάνουν μοναδικό, το loft του ζευγαριού ξεχωρίζει με τη μοναδική αισθητική του, που δε συναντάς συχνά. Από το εκπληκτικό καθιστικό έως το τρισχαριτωμένο δωμάτιο του μωρού, όλοι οι χώροι είναι one-of-a-kind!

SHARE