Σαλόνια σπιτιών
Φωτογραφία: Aριστερά φωτογραφία από το διαμέρισμα της Έβελυν Καζαντζόγλου -Δεξιά από το σπίτι του Βασίλη Ζούλια/ Instagram
DECO STYLING

Τα αγαπημένα design items διάσημων Ελλήνων -Τι αλλάζει την ατμόσφαιρα στον χώρο τους


Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο σκηνικό της ζωής μας στο σπίτι.

 Eίναι εκείνο το βάζο με τα λουλούδια στο σαλόνι, το μικρό design τραπέζι στο κέντρο του καθιστικού, το υπέροχο φωτιστικό πάνω στο κομοδίνο, το φυτό στην είσοδο του σπιτιού, τα μικρά αξεσουάρ στο μπάνιο που αλλάζουν την ατμόσφαιρά του.

Συναντάται πολύ συχνά η πεποίθηση ότι «η εντυπωσιακή διακόσμηση είναι μια δαπανηρή διαδικασία». Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Με μια καλή έρευνα στην αγορά μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ που μοιάζουν να ξεπήδησαν από σελίδες περιοδικών διακόσμησης και λογαριασμούς διακοσμητών στο Instagram και έχουν πραγματικά πολύ χαμηλό κόστος.

Πλέον, το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα στρέφεται σε επιλογές διακόσμησης επηρεασμένες από δύο «δεξαμενές ιδεών», το Instagram και το Pinterest.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τι διακοσμητικά αξεσουάρ έχουν επιλέξει για τους χώρους τους σπιτιού τους πρόσωπα δημοφιλή στο ελληνικό κοινό.

Βλέποντας τους προσωπικούς τους χώρους, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση και για το δικό σας σπίτι.

Φωτιστικά, κάδρα, βάζα με λουλούδια, έντονα χρώματα στους τοίχους, αξεσουάρ με vintage αισθητική: μέσω Instagram, έχουμε πάρει μια γεύση από το προσωπικό τους γούστο.

Wall Art, βελούδινα καθίσματα και vintage φωτιστικά στο σπίτι του Βασίλη Ζούλια.

2.Ενα έργο τέχνης με pop χαρακτήρα ντύνει τον τοίχο του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Αξιοποιώντας τον τοίχο για την οργάνωση των προσωπικών του αντικειμένων, έχει δημιουργήσει έναν relaxing γραφείο όπου τα πάντα είναι σε τάξη.

Μια δερμάτινη πολυθρόνα, ένας πράσινος καναπές, ένα φυτό κι ένα επιδαπέδιο φωτιστικό πρωταγωνιστούν στο καθιστικό της Έβελυν Καζαντζόγλου.Σε ένα σύντομο βίντεο, δείτε εικόνες από τα δωμάτια του σπιτιού

Η Σίσσυ Φειδά έχει δημιουργήσει έναν elegant χώρο εργασίας, με διακοσμητικά αντικείμενα που δημιουργούν ατμόσφαιρα πολυτέλειας.

Βάζα με λουλούδια και wall art στο καθιστικό του Λάκη Γαβαλά.Μια μεγάλη βιβλιοθήκη με διακοσμητικά αντικείμενα πρωταγωνιστεί στον χώρο του Σπύρου Σούλη.Eνα ξύλινο τραπέζι, ένα έργο τέχνης, ένα ψάθινο καλάθι σε ρόλο κασπώ και ένα μεγάλο φυτό πρωταγωνιστούν στην βεράντα της Δανάης Μπάρκα:

Μια γεύση από την διακόσμηση του καθιστικού της: ένας μεγάλος καναπές, αφράτα μαξιλάρια, πολλά βιβλία και φρέσκα λουλούδια:

Διακοσμητικά αντικείμενα και έπιπλα με έντονα χρώματα στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά. To πράσινο είναι το κυρίαρχο χρώμα.

Ψάθινα καλάθια, φυτά και ζεστές υφές στο καθιστικό της Τζένης Θεωνά.

Στο σπίτι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου είναι γεμάτο βιβλία.

Κίτρινο είναι το χρώμα που έχει επιλέξει για τον τοίχο.

Φυτά κι ένα μαύρο coffee table πρωταγωνιστεί στο καθιστικό της Νάντιας Μπουλέ.

Wall Art στον τοίχο

Design φωτιστικά και wall art στην τραπεζαρία της Σμαράγδας Καρύδη.

Όπως και βιβλία στο καθιστικό της.

O γλυκός φωτισμός, τα ξύλινα έπιπλα και το κόκκινο χρώμα δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό στο δωμάτιο της κόρης της Βίκυς Βολιώτη:

SHARE