Φωτογραφία: si_swimsuit/instagram
Φωτογραφία: si_swimsuit/instagram
SPORTS ILLUSTRATED

Sports Illustrated: Για πρώτη φορά ποζάρει μοντέλο με μαγιό με εμφανή την ουλή της καισαρικής τομής


Για πρώτη φορά στην 58χρονη ιστορία του περιοδικού Sports Illustrated για το ετήσιο τεύχος Swimsuit φιγουράρει μοντέλο φορώντας μαγιό, όπου φαίνεται η ουλή από την καισαρική τομή.

Η 42χρονη Κέλι Χιους, η οποία γέννησε τον γιο της, Χάρλεμ, με καισαρική το 2018, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Sports Illustrated φορώντας ένα μπικίνι που φαινόταν η ουλή της καισαρικής τομής.

Το μοντέλο έγραψε με ενθουσιασμό στο προφίλ της στο Instagram: «Πάλεψα με τις ανασφάλειες εξαιτίας της ουλής μου επειδή είμαι μοντέλο και είχα μια απίστευτα δύσκολη ανάρρωση μετά τη γέννα. Αλλά μόνο όταν «αγκάλιασα την ουλή μου, βίωσα την αληθινή δύναμη».

H μητρότητα είναι Θείο δώρο και οι γυναίκες δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τα σημάδια από τις επεμβάσεις που τις βοήθησαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Mοντέλο ποζάρει για το Sports Illustrated αποκαλύπτοντας την ουλή της καισαρικής τομής του

Το μοντέλο ποζάρει χαμογελαστό στις σελίδες του περιοδικού για το τεύχος Swimsuit και θυμάται πως στην αρχή η ουλή τής είχε προκαλέσει ανασφάλεια, καθώς η δουλειά της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σώμα της.

Το περιοδικό Sports Illustrated έγραψε στο προφίλ του στο Instagram: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την @fridamom για να εξυμνήσουμε όλες τις μητέρες που έχουν ουλές από καισαρική τομή, παρουσιάζοντας την @kellyhues στο #SISwim22- την πρώτη γυναίκα που δείχνει την ουλή της από καισαρική τομή στην ιστορία του περιοδικού!.

Ας δώσουμε λίγη αγάπη σε όλες τις μαμάδες μας εκεί έξω για να αναγνωρίσουμε τη δύναμη του γυναικείου σώματος και την ομορφιά της μητρότητας».

Για όλες τις γυναίκες που δεν γεννούν με φυσιολογικό τοκετό, η 42χρονη Κέλι Χιους στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα. Να αγαπούν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι.

SHARE