Σπύρος Παπαδόπουλος - Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Σπύρος Παπαδόπουλος - Νικολέτα Κοτσαηλίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
27|05|2023 16:19
SHARE
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου μαζί στον φακό -Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις


Στο σινέ Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Το πρώην ζευγάρι παρακολούθησε την αποκλειστική προβολή για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην οποία πρωταγωνιστεί και προβάλλεται από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Οι δυο ηθοποιοί που υπήρξαν ζευγάρι για σχεδόν 10 χρόνια, φαίνεται πως μετά τον χωρισμό τους, εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, αλλά και με το υπόλοιπο καστ της πετυχημένης σειράς.

Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου μαζί στον φακό -Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έδωσαν το «παρών» στην αποκλειστική προβολή του τελευταίου διπλού επεισοδίου της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες για τους τηλεοπτικούς συντάκτες, αλλά και τους συντελεστές της σειράς.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Σπύρος Παπαδόπουλου έγιναν ζευγάρι το 2010, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», όπου ήρθαν κοντά. Η φιλία τους εξελίχθηκε σε μία σχέση που κράτησε σχεδόν μια δεκαετία.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Στις αρχές του 2021, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω».

Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE