Ο Σπύρος Σούλης
Ο Σπύρος Σούλης/Φωτογραφία: Spiros Soulis/instagram
INSTAGRAM

Ο Σπύρος Σούλης με τον απίθανο σκύλο του στην παραλία -H Dolly έκανε το πρώτο της μπάνιο


Ο Σπύρος Σούλης έκανε το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα για φέτος το καλοκαίρι και μαζί του είχε την καλύτερη παρέα, την σκυλίτσα του την Dolly.

O ειδικός του σπιτιού και ταλαντούχος διακοσμητής χώρων δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram τρεις φωτογραφίες του από την παραλία, όπου ποζάρει χαμογελαστός και μαζί του είναι η σκυλίτσα του, η Dolly.

«Μόλις κάναμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σούλης και ο απίθανος σκύλος του είναι αξιολάτρευτος.

Ο Σπύρος Σούλης με την Dolly στην παραλία

Tον Σεπτέμβριο του 2021 ο Σπύρος Σούλης μάς σύστησε την Dolly σημειώνοντας: «έρωτας από την πρώτη ματιά». Και πράγματι η Dolly είναι πολύ χαριτωμένη. Από τότε πολλές φορές ο Σπύρος Σούλης έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί της. Την παίρνει μαζί του παντού: σε ταξίδια, ακόμη και στη δουλειά.

H Dolly είναι ράτσας Πουντλ και αυτά τα σκυλιά φημίζονται για την αφοσίωση, την κομψότητα και την διάθεσή τους για μάθηση.

H Dolly είναι toy Poodle και έχει σγουρό τρίχωμα. Είναι ζωηρή και στοργική ράτσα, που μπορεί να κάνουν την πιο όμορφη παρέα.

SHARE