Φωτογραφία: Insatgram/@dasha
Φωτογραφία: Insatgram/@dasha
14|02|2023 11:08
SHARE
INSTAGRAM

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα σε μια ρομαντική φωτογραφία στα χιόνια


Μια σπάνια κοινή φωτογραφία του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα δημοσιεύθηκε στο Instagram και οι διαδικτυακοί φίλοι ενθουσιάστηκαν.

Η φωτογραφία τους δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ της Ντάσα Ζούκοβα και οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν μια ηλιόλουστη ημέρα.

Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του ζεύγους με τις κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίες τους να ενθουσιάζουν ακόμη περισσότερο αφού λάμπουν ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Σταύρος Νιάρχος -Ντάσα Ζούκοβα: Η σπάνια φωτογραφία τους που ενθουσίασε τους φαν

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, ένωσαν τις ζωές τους το 2019 με πολιτικό γάμο, στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, και έκτοτε ζουν ευτυχισμένα, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους υπέροχη οικογένεια.

Ο επίσημος γάμος τους πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020 και μάλιστα η τελετή αποτέλεσε ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα του Σεντ Μόριτζ, με τους καλεσμένους να ανέρχονται περίπου στους 500.

Αν και σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του ζεύγους, τώρα η Ντάσα Ζούκοβα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί ο ένας στο πλευρό του άλλου, σε μια ηλιόλουστη ημέρα με τους θαυμαστές τους να σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί και όμορφοι είναι.

SHARE